גירסה הפוכה למנת הנקניקיה בלחמניה הקלאסית, כשהנקניקיה משחקת את תפקיד הלחמניה, ופילה של קישוא קטן משחק אותה נקניקיה. נשמע מבלבל? רק תראו כמה זה קל להכנה
מרכיבים
8 קישואים קטנטנים מקולפים (הם משווקים במארז), או 4 ליבות קישואים שחילצתם באמצעות תפוחן (כלי לגלעון תפוחים)
8 נקניקיות קוקטייל, או כל נקניקיה קטנה ובשרנית שאתם אוהבים
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
חותכים את הקישואים כך שיהיו מעט קצרים יותר מהנקניקיות.
על גבי מחבת פסים משומנת בשמן זית או על הגריל צולים את הנקניקיות ואת הקישואים עד שהם מוכנים וחרוכים יפה. מתבלים את הקישואים במלח ופלפל.
חורצים לאורך בזהירות את הנקניקיות. מקפידים לא לחרוץ עמוק מדי, כדי שהנקניקיה לא תחצה לשניים.
מכניסים לכל נקניקייה קישוא. מגישים עם הרבה קטשופ (או חרדל למבוגרים), ממש כמו נקניקייה בלחמניה.