מרכיבים
2 בננות בשלות
2 ביצים
1/2 כפית אבקת אפייה (רק אם רוצים שהפנקייקים יהיו קצת יותר אווריריים. הם יעבדו יופי גם בלי זה)
מעט חמאה לשימון המחבת
אופן ההכנה
- בעזרת מזלג מועכים את הבננות היטב בקערה.
- מוסיפים פנימה את הביצים וטורפים יחד עם הבננות לתערובת אחידה ומעט גושית. אם החלטתם להשתמש באבקת אפייה, מוסיפים גם אותה יחד עם הביצים.
- מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומשמנים במעט חמאה.
- יוצקים כ-2 כפות מהתערובת למרכז המחבת, ומטגנים כדקה. לא תראו בועות מתהוות בבצק כמו בפנקייק קלאסי, ולכן תצטרכו להציץ בצד התחתון כדי לראות מתי הפנקייק מזהיב, ולהפוך אותו בזהירות.
- עורמים על צלחת את הפנקייקים, ויוצקים מייפל, רוטב שוקולד או כל תופסת אחרת שאתם או הילדים אוהבים. בתיאבון.
עוד פנקייקים, קרפים וחברים:
הפנקייק הכי אווריריים שאי פעם אכלתם
קינוח בקלי קלות: בננות מקורמלות
קרפ צרפתי מגולגל עם גבינה צהובה מותכת
פנקייק מושחת עם מייפל ובייקון
#תגיות
מנסה פנקיק בננה עם ביצה