קבלו את המתכון הכי הכי לתוספת האגדית שאין ילד אחד, או מבוגר, שיכול לעמוד בפניה. אורז רך, אטריות ביצים דקיקות ושחומות והכל מוכן תוך פחות מעשר דקות עבודה
מרכיבים
5 כפות שמן זית
1 כוס אטריות ביצים דקיקות
3 כוסות מים
1 כפית מלח
2 כוסות אורז
אופן ההכנה
בסיר או מחבת עמוקה ורחבה (ובעלת מכסה) מחממים שמן זית, ומטגנים בו את האטריות עד שהן משחימות יפה ובאופן אחיד.
מוסיפים את המים והמלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
בינתיים שוטפים את האורז היטב בהרבה מים, ומסננים.
כשהמים בסיר רותחים מוסיפים את האורז ומערבבים. מבשלים על אש גבוהה עד שמרבית המים מתאדים. מנמיכים את האש למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ-20 דקות.
נותנים לאורז והאטריות לנוח עוד קצת בסיר המכוסה לפני שמגישים לצד המנה העיקרית, או בתור מנה עיקרית בלתי נמנעת לילדים.